Website / Webshop

Professioneel

REBELiD maakt professionele websites, webshops, blog of forum en heeft een professionele huisfotograaf met eigen fotostudio. Wij leveren enkel afgewerkte producten af zonder er moeite voor te moeten sparen zodat we zelf ook trots kunnen zijn op onze creatie en dat u er ten volle van kan genieten.

Alle stijlen

Er wordt veel belang gehecht aan de ziel van onze klanten en hun bedrijf. Wat REBELiD voor zijn klanten maakt moet dan ook hun passie uitstralen.

Snel online

Wat wij aanbieden is een totaalpakket. Design, registratie domeinnaam en hosting gebeurt allemaal bij ons. Hiervoor hangen we niet af van een derde en kunnen we binnen de maand uw website online krijgen. Ook kunnen we een spoedprocedure opstarten zodat u reeds de volgende dag zelf aan de slag kan gaan.

Gebruiksvriendelijk

Al onze websites hebben een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. Met een extra module kan u ook zelf met onze ontwerpinterface aan de slag en zelf content (pagina’s, secties, afbeeldingen, vliegende objecten, enz.) toevoegen of wijzigen zonder dat u hiervoor een professional moet betalen.

Eerlijke prijzen

REBELiD hanteert eerlijke prijzen. Het hoeft niet altijd duur te zijn om een goed resultaat te verkrijgen. We werken niet met standaard bedragen of een jaarlijks abonnement omdat elk project wel anders is.

Prijzen webdesign en hosting

Wordt gevonden op google

Als wij een website of webshop voor u bouwen, dan dragen wij er altijd zorg voor dat uw website ook gevonden wordt met google en andere zoekmachines.